Laat de onderneming voor je werken

menu

Wij zijn Thexton Armstrong en helpen niet alleen ondernemingen om winstgevender te zijn en ondernemingen voor ondernemers te laten werken (in plaats van andersom), maar we zorgen er ook voor dat onze consultants snel hun eigen business kunnen opbouwen als franchisenemer!

Ons verhaal  
Wat we doen ↓

Waarom franchisenemer worden?

Er zijn veel mogelijkheden als je kennis hebt om ondernemers op hoog niveau te adviseren, en dat combineert met een ondernemersgeest. En er valt veel voor te zeggen om je aan te sluiten bij een internationale organisatie die werkt met beproefde modellen.

Consultants van Thexton Armstrong profiteren van unieke ondersteuning, die verder gaat dan een keurig opgestelde brochure:

Voetprint opbouwen

Snel waarde toevoegen bij klanten

Langetermijn relaties

Training

Een team van collega's

Bouw je eigen onderneming

Meer weten? Vraag het informatiepakket aan Wat we doen ↓

Wat we doen

Doordat we werken met internationaal bewezen modellen start je met een voorsprong en kun je verrassend snel tot de kern komen. Dit biedt resultaat voor onze klanten, en voor onze consultants de kans om stap voor stap een eigen business op te starten.

Meer informatie over onze aanpak
Waarom franchisenemer worden? ↓

We zoeken dé nieuwe consultant

Een traject met potentiële klanten begint meestal met twee sessies. Kosteloos maar onbetaalbaar, zo blijkt steeds weer. Vandaar dat we groeien, en dat we franchisenemers zoeken. Werk je momenteel op senior niveau in het bedrijfsleven of de consultancybranche? Of heb je een vergelijkbare achtergrond als succesvol ondernemer? Bekijk dan eens wat andere consultants heeft bewogen zich aan te sluiten.

Profiel franchisenemer
Onze actualiteiten voor consultants ↓
Sluit je aan ↓

Aan de slag?

Je maakt ondernemingen gezonder en winstgevender, en geeft ondernemers weer zicht op het realiseren van hun eigen visie. Als franchisenemer van Thexton Armstrong maak je door de bewezen methodieken een vliegende start. Dit is het moment om je vleugels uit te slaan.

Vraag het informatiepakket aan
naar boven