LAAT DE ONDERNEMING VOOR JE WERKEN

menu

 

 

 

.

Start het nieuwe jaar goed!

Wij wensen jou als MKB ondernemer een mooi en gezond nieuwjaar. Wat was 2020 een bizar jaar! En wat zal 2021 gaan brengen? Meer dan ooit wordt er van jou als ondernemer leiderschap gevraagd. De verwachtingen van jou als ondernemer zijn hoog. “Jij bent toch ondernemer? Daar verzin jij toch wel weer iets op?”. Uit ervaring weten we dat je je dan als ondernemer heel alleen kan voelen. We vragen als ondernemers nou eenmaal niet snel om hulp. Maar, zeker in deze tijden zal een steun in de rug, een ‘partner in crime’ toch wel fijn zijn.
We willen jou als MKB ondernemer een luisterend oor bieden. Geheel kosteloos en geheel vrijblijvend omdat wij passie hebben voor het MKB en jou als ondernemer in het bijzonder. Aarzel niet, bel, app of mail ons. Er is altijd een Thexton Armstrong adviseur bij je in de buurt.

Thexton Armstrong groeit en zoekt ondernemende adviseurs!

Word partner!

Ben jij klaar om de stap te maken naar zelfstandig ondernemer in een bewezen franchiseformule en wil jij partner worden?

Klik op onderstaande button voor meer info.

Meer info

Winstlekkage; ook in jouw bedrijf!

Sinds 2012 doen wij onderzoek bij MKB bedrijven naar winstlekkage. Meer dan 750 bedrijven hebben sindsdien aan dit onderzoek deelgenomen.

De voornaamste conclusie uit het onderzoek is dat bij 9 op 10 ondernemingen ongemerkt winst weglekt! Deze winstlekkage kan oplopen tot gemiddeld 9% van de omzet.

We hebben dit onderzoek in een nieuw rapport uitgebracht.

Vraag het rapport hier aan.

Doe de winstlekkage quiz

Jij bent de vakman; dé specialist – daar kunnen we je niks over vertellen. Maar hoe je je bedrijf aanstuurt, daarover wel. Wij helpen jou aan meer winst uit je onderneming. Zelf al ontdekken hoeveel winst er momenteel wegvloeit uit je onderneming? Doe dan onze winstlekkage quiz:

Doe de winstlekkage quiz
In goede handen ↓

Jouw volgende stap

Als MKB-ondernemer komt er best veel op je af. Iedere onderneming doorloopt dezelfde ontwikkeling van start, ontwikkeling, groei tot overdracht. Je doorloopt deze fases met voor- & tegenspoed en iedere fase brengt andere uitdagingen. Uitdagingen die je niet altijd alleen aankunt of wilt. Heb jij ook wel eens behoefte om te spreken met een ervaringsdeskundige en vertrouwenspartner die jou kan helpen je onderneming naar dat volgende niveau te krijgen? Dan ben je bij Thexton Armstrong aan het juiste adres.

Wij hebben een branche-onafhankelijke aanpak ontwikkeld die jou, los van je huidige situatie, in staat stelt je onderneming naar een volgend niveau te ontwikkelen.

Bedrijfsverbetering

Je wilt jouw bedrijf verder optimaliseren en verbeteringen borgen; een goed functionerend team, gezonde cash-flow, beter rendement of groei.

Raad van Advies

Je hebt het fundament van je onderneming op orde, maar wel behoefte aan een gesprekspartner om verbeteringen én groei te borgen.

Bedrijfsoverdracht

Je denkt aan overdracht, maar vraagt je af of je bedrijf daar wel klaar voor is én of het nu het juiste tijdstip is. Hoe kan je ook blijven ondernemen.

Doe de winstlekkage quiz ↓

Je bedrijf in goede handen

Profiteer van de kennis van ervaren MKB adviseurs die zélf ondernemer zijn en weten waar de quick wins en langdurige stabilisatie zit. Ze helpen op persoonlijke wijze de balans in je bedrijf terug te vinden.

Ontmoet onze adviseurs
Onze referenties ↓

Laat de onderneming voor je werken

En niet andersom. Bouw aan een onderneming die niet alleen gezonder en winstgevender is, maar waarmee het ondernemen weer aansluit op je oorspronkelijke droom. Laten we daar vandaag mee beginnen.

Neem nu contact op
naar boven