Laat de onderneming voor je werken

menu

agenda

Thexton Armstrong organiseert regelmatig workshops, master classes en het regionale Ondernemers cafe. Daarnaast verzorgd Thexton Armstrong als kennispartner van de Nationale Overname dag workshops over bedrijfsovername.

 

floated image

Ondernemerscafé

14 mei 2019

Op dinsdag 14 mei tussen 15.30 – 17.30 uur vindt er in de Speedbooks Skybox in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen een kennissessie plaats voor vakmensen die nog betere ondernemers willen worden. Wij hebben een branche-onafhankelijke aanpak ontwikkeld, afgestemd op jouw prioriteiten: rendementsverbetering, advies, overdracht en groei.

Aanmelden voor deze kennissessie kan via Gea van der Schaaf van Thexton Armstrong Friesland

floated image

Ondernemerscafé

VOORAANKONDIGING

In de maanden mei en juni organiseren Thexton Armstrong en Dutch Dream Group het Ondernemerscafé op meerdere lokaties in Nederland.

Het Ondernemerscafé is dé informele bijeenkomst voor MKB ondernemers die zelf de regie willen houden over de verkoop van hun bedrijf. Tijdens een door ons verzorgde informele lunch hebben wij deelnemers bijgepraat over het proces naar en tijdens bedrijfsoverdracht plus hoe je de waarde van jouw onderneming bepaalt.

floated image

Ondernemerscafé

3 APRIL 2019

Op woensdag 3 april heeft Thexton Armstrong de Ondernemers Masterclass editie van het Ondernemerscafé georganiseerd.

In deze Ondernemers Masterclass hebben wij ondernemers uit de regio Utrechtse Heuvelrug, Vallei en Rijn meegenomen in een korte analyse van mogelijke winstlekkages in ieders organisatie.

floated image

Nationale Overname Dag

11 APRIL 2019

Op donderdag 11 april j.l. heeft Brookz Magazine de Nationale Overname Dag georganiseerd – met 200 deelnemers het grootste event voor bedrijfsoverdracht in Nederland.

Als kennispartner van de Nationale Overname Dag was Thexton Armstrong met meerdere workshops over ‘Hoe maak je een bedrijf klaar voor de verkoop’ en een informatie stand aanwezig.

floated image

Ondernemerscafé

3 APRIL 2019

Op woensdag 3 april a.s. hebben Thexton Armstrong en Dutch Dream Group de eerste editie van het Ondernemerscafé georganiseerd.

Het Ondernemerscafé is dé informele bijeenkomst voor MKB ondernemers in Brabant die zelf de regie willen houden over de verkoop van hun bedrijf.

Tijdens een door ons verzorgde informele lunch hebben wij deelnemers bijgepraat over het proces naar en tijdens bedrijfsoverdracht.

naar boven