LAAT DE ONDERNEMING VOOR JE WERKEN

menu

Overweeg je de verkoop of overdracht van jouw onderneming?

Door met een ervaren adviseur te sparren, die niet direct belang heeft bij het ‘direct’ verkopen van jouw onderneming, krijg je een helder en objectief beeld van een mogelijke verkoop. Zo weet je zeker of en wanneer dit de juiste stap voor je is.

Lees ook onze blogs:

De blog van Michiel Smudde waarin hij schrijft over de persoonlijke impact van een bedrijfsoverdracht in de familiekring en je 5 tips geeft om ‘Het Familiediner’ te voorkomen.

Heb jij een goed beeld bij overdracht van je bedrijf?

Jouw bedrijf overdragen of verkopen is één van de belangrijkste gebeurtenissen in je ondernemersbestaan. Voor je dit doet, is het belangrijk om jezelf af te vragen waarom, hoe snel, aan wie en voor welke prijs je jouw bedrijf wilt verkopen.

In deze sessie laten wij je zien hoe we ons bedrijfsoverdrachttraject inrichten. Jouw prioriteiten hierin staan voorop. Heb je weinig tijd, dan kunnen wij snel schakelen.

Wanneer we samen een duidelijk beeld van jouw situatie hebben en er een klik is, gaan we verder. Je ontvangt een helder voorstel van ons, waarin we de samenwerking vormgeven. We hebben onze aanpak opgesplitst in twee separate trajecten, waardoor het overzichtelijker is.

In fase 1 brengen we jouw startpositie en motivaties in kaart. Na afloop van fase 1 ontvang je van ons een voorstel voor fase 2. In deze vervolgfase gaan we aan de slag om de waarde van jouw onderneming te verhogen en de kans op een succesvolle overdracht substantieel te verbeteren.

Ontmoet onze adviseurs!

naar boven