Goede voorbereiding is het halve werk bij een bedrijfsoverdracht.

Bij de overdracht van je bedrijf is het onverstandig om over één nacht ijs te gaan. Het betaalt zich dubbel en dwars uit als je goed beslagen ten ijs komt. Een goede voorbereiding werkt vooral bij een geplande overdracht in je voordeel. Je houdt de regie in handen, verbetert de afstemming op mogelijke kopers, verkleint het afbreukrisico en werkt aan een hoge(re) transactiewaarde.

Stap voor stap naar bedrijfsoverdracht toewerken

Als eigenaar kijk je vaak door een gekleurde bril naar je bedrijf. Maar een koper kijkt met een andere blik. Toekomstige vrije geldstromen en mogelijke risicofactoren bepalen het perspectief van een nieuwe eigenaar. Het is ons doel om deze geldstromen te optimaliseren én de risicofactoren tot een minimum te beperken. Wij zorgen voor een frisse, objectieve blik en ontzorgen je bij het verkoopklaar maken van je bedrijf.

We begeleiden je van A tot Z; voor, tijdens én na het verkooptraject. Voordat we met je aan de slag gaan om je bedrijf verkoopklaar te maken, verdiepen we ons in jouw drijfveren, wensen en prioriteiten. Zo maak je in het traject van verkoopklaar-maken weloverwogen beslissingen. Zo leg je het fundament voor een succesvolle transactie. En lest best: dankzij onze service blijf jij als ondernemer doen waar je goed in bent: runnen van je bedrijf.

Ben je benieuwd hoe je in je eigen tempo samen met ons naar een goede bedrijfsoverdracht kunt toewerken? Neem contact met ons op of lees meer over onze aanpak.