LAAT DE ONDERNEMING VOOR JE WERKEN

menu

Wat zou je anders doen als je even héél eerlijk tegen jezelf bent?

Ben jij ooit gestart vanuit de overtuiging dat het beter kan? Meer vrijheid, simpelweg beter verdienen of een nieuw product of dienst in de markt zetten. Hoe denk je hier tegenwoordig over? Kan het nog steeds beter of zijn al jouw doelen al behaald?

Deze vragen staan centraal in ons kennismakingsgesprek. Omdat je spreekt met ervaren adviseurs, krijg je snel een beeld van de mogelijke obstakels die het pad naar jouw persoonlijke en zakelijke doelstellingen belemmeren. Het is een vrijblijvend gesprek en het enige wat we van je vragen, is je aandacht.

Tijdens de sessie kijken we of er een klik is, wat de mogelijkheden zijn en of er sprake is van winstlekkage in jouw bedrijf. De inzichten uit het gesprek kunnen we direct toepassen in de volgende, verdiepende fase: een kosteloze bedrijfsanalyse in de vorm van een Thexton Armstrong winstlekkage® sessie.

Op welke plekken lekt er ongemerkt winst weg uit jouw bedrijf?

Uit onderzoek van Thexton Armstrong blijkt dat bij negen van de tien mkb-ondernemingen ongemerkt winst wegvloeit. Gemiddeld bedraagt de winstlekkage 8% van de omzet. Met de winstlekkagemethodiek, die onze experts zelf hebben ontwikkeld, ontdekken we samen of en waar dit bij jouw organisatie ook het geval is.

Oorzaak en gevolg
De Thexton Armstrong winstlekkage® sessie geeft inzicht in ‘oorzaak en gevolg’: je ziet waar verschil is ontstaan tussen persoonlijke startmotieven, zakelijke doelstellingen en resultaten. Door ons benchmark-model te gebruiken, laten we winstlekkagestrategieën zien die in vergelijkbare situaties hebben gewerkt.

We geloven in investeren in elkaar, dus is deze sessie geheel kosteloos. Kosteloos is iets anders dan waardeloos. Daarom bieden we dit niet aan iedere ondernemer aan. In onze kennismaking hebben we namelijk al kunnen vaststellen of het zinvol is. Ben jij benieuwd of er ongemerkt ook geld uit jouw onderneming wegvloeit? Het antwoord kost je slechts twee uur van je tijd.

Doe de Thexton Armstrong winstlekkage® quiz

Handen uit de mouwen: aan de slag

Pas wanneer we een helder beeld van jouw situatie hebben en er wederzijds vertrouwen is, gaan we verder. Je ontvangt een helder voorstel van ons, waarin we de samenwerking hebben vormgegeven.

Als de liquiditeit en winstverbetering jouw hoogste prioriteiten zijn, starten we ons Bedrijfsverbeteringsplan tegelijk met het verhelpen van de winstlekkage. Op deze manier ervaar je zo snel mogelijk een rendement van onze samenwerking en krijg je lucht in je liquiditeit.

In ons Bedrijfsverbeteringsplan adresseren we stapsgewijs jouw prioriteiten. Wij richten ons hierbij op het overdragen van onze kennis en ervaring, zodat jij en jouw team steeds zelfstandiger de verbeterstappen kunnen zetten.

Ontmoet onze adviseurs!

naar boven