LAAT DE ONDERNEMING VOOR JE WERKEN

menu

Downloads & Resources

Thexton Armstrong heeft meerdere eBooks, whitepapers en andere resources ontwikkeld om onze klanten nog beter bij te staan.

 

floated image

Whitepaper

Goed debiteurenbeheer biedt meerdere voordelen. Allereerst is het goed voor je cashflow, daarnaast plukt ook de rest van je bedrijf er de vruchten van. Zo voorkom je met goed debiteurenbeheer financiële narigheid (winstlekkage) voor je bedrijf. En je beschikt over de middelen om zelf je groeiambitie te financieren. Geld lenen kost namelijk ook geld.

Download hier de whitepaper ‘Cash is King’

floated image

E-book

Vrijwel iedere ondernemer maakt gebruik van de kennis van specialisten, maar bij vraagstukken over de algemene bedrijfsvoering staan veel ondernemers er uiteindelijk toch alleen voor. Onnodig. Door de hulp in te schakelen van een onafhankelijke coach, heb je iemand naast je staan die jou steunt en adviseert.

Download hier het e-book ‘Ondernemer: je hoeft er niet alleen voor te staan’.

floated image

Whitepaper

Een bedrijf dat stilstaat, gaat achteruit. Om groei te realiseren moet je scherpe, strategische keuzes durven maken. Hoe krijg je een gedegen strategie op papier die bij je bedrijf past, en waar je ook daadwerkelijk iets mee kunt?

Download hier de whitepaper ‘Haal meer uit je klant’.

 

floated image

E-book

In dit e-book vertellen we het verhaal van ondernemer Mark die zijn bedrijf naar een omzet van ruim een miljoen wist te brengen. Het is een praktisch document boordevol adviezen waar je direct mee aan de slag kan. Wil jij weten hoe je meer omzet en winst realiseert, maar bovenal ook hoe je meer plezier en tijd voor jezelf krijgt?

Download hier het e-book ‘Mooier dan de hoofdprijs’.

floated image

Whitepaper

Veel ondernemers vinden het lastig om een goede kostprijsberekening te maken. Toch is het maken van die berekening van groot belang voor de continuïteit van de organisatie. Om direct aan de slag te gaan met een goed prijsbeleid, hebben we een praktische handleiding voor je gemaakt.

Download hier de whitepaper ‘Hoe bepaal je jouw kostprijs?’

floated image

E-book

Door de aantrekkende economie zien veel bedrijven groeikansen. Het banksaldo moet echter wel toereikend zijn om te kunnen groeien. Zo niet, dan bestaat de kans dat jouw onderneming in de financiële problemen raakt. In dit e-book leggen we uit hoe dat komt en geven we je tips om ervoor te zorgen dat jouw onderneming succesvol groeit.

Download hier het e-book ‘Mijn omzet groeit’.

floated image

Whitepaper

Heb jij het gevoel dat je het potentieel van je medewerkers niet ten volste benut? ‘Achterstallig onderhoud’ aan de productiviteit van je medewerkers heeft een negatief effect op de financiële gezondheid van je bedrijf. Dit praktische werkdocument helpt je op slimme en juiste wijze het gesprek te voeren.

Download hier de whitepaper ‘Haal meer uit je personeel’.

floated image

E-book

Het klinkt misschien wat dramatisch, maar je gaat als ondernemer een keer afscheid nemen van je bedrijf. Of je nu wil stoppen met werken, een volgende generatie het roer laat overnemen, wil cashen of iets anders wil (of moet) gaan doen. Maar kan dat zomaar, je bedrijf verkopen? Of is het beter om je bedrijf eerst ‘verkoopklaar’ te maken?

Download hier het e-book ‘Gewoon springen!’.

floated image

Whitepaper

Veel bedrijven voelen de druk om klanten binnen te halen door dezelfde prijs als de concurrent te bieden, of daar zelfs onder te gaan zitten. Een gerenommeerd schildersbedrijf in Overijssel stond voor deze uitdaging en besloot om het tij van prijsconcurrentie te keren. Lees in deze business case hoe dit schildersbedrijf niet langer op prijs hoefde te concurreren.

Download hier de whitepaper ‘Ingrediënten voor een succesvolle offerte’.

floated image

Rapport

Bij 9 van de 10 organisaties vloeit ongemerkt geld weg. Deze zogeheten Winstlekkage kan oplopen tot 9% van je omzet. Bij Thexton Armstrong doen we sinds 2012 doorlopend onderzoek naar dit fenomeen bij MKB-bedrijven in Nederland.

Download hier het rapport ‘Het MKB Winstlekkage onderzoek’.

naar boven