LAAT DE ONDERNEMING VOOR JE WERKEN

menu
1

Je eigen footprint opbouwen

Als je net start is het opbouwen van je footprint belangrijk. Wij kunnen je hierbij helpen door je voor een eerste kennismakingsgesprek aan tafel te krijgen bij ondernemers.

meer over Succesfactor 1

Als je net start is het opbouwen van je footprint belangrijk. Wij kunnen je hierbij helpen door je voor een eerste kennismakingsgesprek aan tafel te krijgen bij ondernemers. We hebben een ervaren lokale partner die al deze afspraken maakt. Dat is overigens geen willekeurige aanpak, jij bepaalt zelf wie benaderd wordt en in welke mate een ondernemer al van je heeft gehoord. Je collega-adviseurs hebben laten zien dat er uit deze eerste kennismakingsgesprekken, die voornamelijk bedoeld zijn je te helpen jouw footprint op te bouwen, ook al de eerste klanten gegenereerd worden. Daarnaast helpt onze inboundmarketing-strategie je ook om jouw online footprint op te bouwen.

2

Werken op basis van toegevoegde waarde

Met het internationaal bewezen Winstlekkage-model kun je de klant snel laten zien waar in de onderneming uitdagingen worden veroorzaakt en waar er ongemerkt geld wegvloeit en hoeveel. Zonder dat er ook maar iets is ondertekend of betaald.

meer over Succesfactor 2

Met het internationaal bewezen Winstlekkage-model kun je de klant snel laten zien waar in de onderneming uitdagingen worden veroorzaakt en waar er ongemerkt geld wegvloeit en hoeveel. Zonder dat er ook maar iets is ondertekend of betaald. Zo kun je concreet maken welke toegevoegde waarde je hebt voor de ondernemer. Daar zou je zelf toch ook enthousiast van worden?

Allemaal mooi en aardig, zul je misschien zeggen, maar zonder klanten geen business. Ook daarbij bieden we ondersteuning: we trainen je om deze kennismakingsgesprekken stap voor stap te converteren naar daadwerkelijke klanten. Gewapend met de juiste methodieken is het makkelijker de ondernemer in kwestie bewust te maken van wat er moet veranderen en waarom. En dankzij de winstlekkage-sessie kan jij je positioneren als investering, niet als kostenpost.

3

Langetermijnrelatie, geen snel gewin

Met het Winstlekkage-model kun je quick wins scoren, maar we verkiezen de juiste balans tussen de lange termijn en quick wins.

meer over Succesfactor 3

Met het Winstlekkage-model kun je quick wins scoren, maar we verkiezen de juiste balans tussen de lange termijn en snel gewin. Het allesomvattende consultancy-systeem stelt je in staat alle aspecten van de business aan te pakken, zodat je verbeteringen kunt verankeren in de business van de ondernemer en je jezelf uiteindelijk ontwikkelt als vertrouwenspartner van de ondernemer.

4

Training

In een continu veranderende markt, is het essentieel om je klanten en je concurrenten een stap voor te zijn. Toch is het als zelfstandig adviseur niet makkelijk om tijd én geld voor trainingen vrij te maken.

meer over Succesfactor 4

In een continu veranderende markt, is het essentieel om je klanten en je concurrenten een stap voor te zijn. Toch is het als zelfstandig adviseur niet makkelijk om tijd én geld voor trainingen vrij te maken. Thexton Armstrong biedt je bij de start meerdere training workshops die niet alleen gefocust zijn op het inzetten van onze tools, maar ook op hoe je prospects vanaf het kennismakingsgesprek kunt converteren naar betalende klanten. Daarnaast bieden we regelmatig training workshops om jezelf op scherp te zetten en altijd het juiste antwoord te weten.

5

Team van collega's

Je bent zelfstandig ondernemer, maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Niet alleen word je ondersteund door Thexton Armstrong, maar ook door collega’s vanuit het hele land.

meer over Succesfactor 5

Je bent zelfstandig ondernemer, maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Niet alleen word je ondersteund door Thexton Armstrong, maar ook door collega’s vanuit het hele land.

Zo ben je:

  • in staat complexere projecten aan te nemen, omdat je gebruik kunt maken van elkaars ervaring;
  • nooit te beroerd om projecten buiten je regio door te schuiven – omdat je weet dat je collega’s dat ook voor jou doen.
  • landelijk gedekt, wat handig is bij organisaties die wijd verspreid zijn.

Samen maak je jezelf succesvol.

6

Bouw je eigen onderneming

Vanuit een franchise-structuur heb je na een aanloopperiode, alle ruimte om door te groeien naar senior franchisepartner en je ‘eigen’ consultancy-firma op te bouwen, met zelfstandige associate franchisepartners die samen met jou werken.

meer over Succesfactor 6

Als je alleen voor jezelf werkt, dan heb je jezelf eigenlijk alleen ‘een baan gekocht’. Vanuit een franchise-structuur heb je na een aanloopperiode, alle ruimte om door te groeien naar senior franchisepartner en je ‘eigen’ consultancy-firma op te bouwen, met zelfstandige associate franchisepartners die samen met jou werken. Dat is niet alleen financieel aantrekkelijk, het is ook een asset die courant is.

Kort samengevat (want we houden niet van oeverloos praten):

  • ondersteunen we je met kennis en methodieken die zich in Nederland én internationaal bewezen hebben;
  • bieden we een concreet plan voor het opzetten van je eigen business;
  • zorgen we dat je een gedegen start maakt met leads via onze inboundmarketing-strategie en onze optionele kennismakingsafspraken service om zo jouw footprint op te bouwen.

Want je doet het goed, of niet.
We zijn benieuwd naar je drijfveren, net zoals we graag de voordelen van onze formule uitleggen.

naar boven