Als adviseur, interimmanager en leidinggevende heeft Alexander ruime ervaring opgedaan met advisering aan ondernemers in het MKB.

De afgelopen decennia was hij nauw betrokken bij ontwikkelingen zoals (groei)strategieën, verandertrajecten, efficiencytrajecten, bedrijfsoverdracht en fusies en bij het adviseren van ondernemers die in zwaar weer verkeerden.

Door zijn ervaring heeft hij grondig inzicht in wat nodig is om nieuwe ideeën en strategieën te ontwikkelen, uit te voeren en te begeleiden. Zijn belangrijkste drijfveer is het potentieel in mensen en ondernemingen naar boven te brengen. Dat hem dat goed afgaat, heeft hij inmiddels ruimschoots bewezen bij een breed scala aan MKB-ondernemingen. Zijn kracht ligt in zijn vermogen vrijwel direct een connectie te maken met de ondernemer én de werkvloer. Daardoor kan hij snel en gericht op zoek naar het creëren van meerwaarde.

 

Het verhaal achter het bedrijf

Alexander luistert naar het verhaal achter het bedrijf. Wat drijft een ondernemer? Waar ligt de sleutel tot meer winst? Waar liggen de groeimogelijkheden? Hij weet oplossingen te presenteren, te implementeren en te begeleiden die aantoonbaar effect hebben. Ook draagt zijn goed functionerende netwerk bij aan de realisatie van de ondernemersambities.

Begin 2017 heeft Alexander de stap gemaakt naar Thexton Armstrong. Daar zet hij, gesteund door professionele methodes, zijn rijke ervaring in om ondernemers in zijn regio te ondersteunen. Ieder bedrijf heeft uitdagingen en mogelijkheden. De kunst is de juiste voorwaarden te scheppen, waarin de kansen benut worden. In een omgeving waar elkaar scherp houden en plezierig werken hand in hand gaan.

Alexander woont met zijn gezin in Zeist. Hij participeert in verschillende commissies van de scholen en sportclubs van zijn drie kinderen. In zijn vrije tijd staat hij vaak op de tennisbaan of langs de lijn van een voetbalveld. Daarnaast klust hij graag met zijn broers aan het familiehuis in Frankrijk. Samen hebben ze de karakteristieke boerderij zien transformeren van een bouwval tot een vakantiewoning, waar familie en vrienden volop kunnen genieten van het Franse leven.

Bezoek ook de website van team Utrechtse Heuvelrug / Vallei & Rijn