Anton heeft een breed scala aan MKB-ondernemers begeleid en is altijd gericht op zoek naar het creëren van meerwaarde voor deze ondernemer en zijn bedrijf.

Door zijn jarenlange ervaring heeft Anton goed inzicht in wat er nodig is om nieuwe ideeën en strategieën te ontwikkelen, deze daadwerkelijk uit te voeren en te begeleiden.

Anton heeft als adviseur in de financiële sector ruime ervaring opgedaan met advisering aan ondernemers in het MKB. In de afgelopen decennia was hij nauw betrokken bij belangrijke ontwikkelingen in het MKB, zoals (groei)strategieën met scenarioanalyses, bedrijfsoverdracht en ondernemers die in ‘zwaar weer’ verkeerden.

Wat drijft een ondernemer, welke uitdagingen heeft hij? Anton luistert graag naar het verhaal achter de onderneming. Met zijn ruime ervaring weet Anton oplossingen te presenteren, te implementeren en te begeleiden die aantoonbaar meerwaarde creëren. Anton heeft een goed functionerend netwerk dat ondernemers kan helpen bij het realiseren van hun ambities.

Begin 2014 heeft Anton de stap gemaakt naar Thexton Armstrong waar hij, gesteund door professionele methodes, zijn schat aan ervaring kan gebruiken om ondernemers in zijn regio te ondersteunen.

Ieder bedrijf heeft uitdagingen en mogelijkheden. De kunst is om deze met plezier en met positieve energie werkelijkheid te laten worden

Een grote hobby van Anton is schaatsen en wielrennen. Met veel plezier kijkt hij terug op de twee Elfstedentochten die hij heeft uitgereden in 1986 en in 1997. Een bijzondere plek in zijn sporthart heeft ook zijn betrokkenheid bij fundraising voor goede doelen waarmee hij kansarme kinderen een mogelijkheid geeft zich ook te ontwikkelen.

Anton is getrouwd en heeft twee dochters.

> recente artikelen van Anton