Benny Schulte heeft diverse management- en directiefuncties vervuld binnen de ICT, het bankbedrijf, HRM en consultancy.

Na afronding van zijn studie Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam is hij altijd in ‘beweging’ gebleven binnen organisaties en organisatieonderdelen, waar hij verantwoordelijk voor was.

Veel ondernemers bevestigen mij dat zij voor diverse vraagstukken alleen staan. Met de aanpak van Thexton Armstrong wil ik hen als persoonlijke business consultant helpen de onderneming succesvol uit te bouwen

De afgelopen jaren heeft hij verander- en professionaliseringstrajecten bij middelgrote ICT-organisaties doorgevoerd met als doel focus te creëren op de resultaat- en klantgerichtheid. Daarnaast is hij jarenlang vice-voorzitter van een bedrijfspensioenfonds geweest. Een allrounder dus op senior management en directieniveau.

De opgedane kennis en ervaring deelt Benny nu met ondernemers in het MKB-segment, die hun onderneming verder willen brengen. In veel organisaties kunnen processen beter en efficiënter ingericht worden. Hierdoor zullen niet alleen de resultaten verbeteren, ook het plezier in het werk neemt toe. De directeur en de medewerkers kunnen dan met recht trots zijn op het werk. Benny gaat de uitdaging aan om dit rendement te verhogen en stopt pas als de eindstreep is behaald.

Benny is getrouwd en heeft drie kinderen. Naast het werk heeft hij nog een tweetal passies: italiaanse sportwagens en wielrennen/mountainbiken.

> recente artikelen van Benny