Chris de Groot heeft ruime ervaring op het gebied van sales, management en business development in diverse sectoren en branches. Chris is de zoon van een groenteboer, en is daar trots op. Het is hem met de paplepel ingegoten dat je moet werken voor iedere euro.

Na zijn studie economie is hij gestart bij een van de grootste internationale spelers in de ICT-branche. Daar heeft hij veel ervaring opgedaan in sales en sales coaching. Met de overstap naar een groot  telecombedrijf heeft Chris als manager leiding gegeven aan verschillende afdelingen. Hier heeft hij geleerd hoe je mensen kunt motiveren, nieuwe producten en diensten kunt ontwikkelen, pionieren en succesvol kunt zijn. Tevens heeft Chris ervaring opgedaan in het structureren van complexe processen.

Als mensenmens help ik je om je onderneming een winstgevende, volgende stap te laten maken. Daarbij ben ik duidelijk en helder in mijn adviezen. Van werken in je bedrijf naar werken aan je bedrijf.

De afgelopen twintig jaar is Chris actief geweest op de datacentermarkt en heeft hij een aantal internet bedrijven (online shopping en online facturering) opgestart.

Juist die ervaring bij grote, internationale spelers aan de ene kant en start-ups aan de andere kant maakt Chris een adviseur die in staat is kansen en uitdagingen op verschillende manieren te bekijken en succesvol aan te pakken.

In zijn vrije tijd is Chris samen met zijn vrouw en dochter wedstrijdzeiler en rally rijder in klassieke auto’s. Ook fietst Chris graag in het rivierengebied van de Lek en klust hij met plezier in hun 130 jaar oude huis.