Edwin is een ervaren Achterhoekse ondernemer die in dertien jaar tijd zijn eenmanszaak in de brandveiligheidssector heeft uitgebouwd tot drie landelijke (zuster)bedrijven en 25 medewerkers.

Zijn bedrijven hebben alle groeifases meegemaakt (van startup tot en met de volwassenheidsfase), met alle valkuilen, fouten en successen van dien.

Naast alle praktische ervaringen als ondernemer, wat uiteindelijk de beste leerschool is, heeft Edwin een uitgebreide theoretische achtergrond in sales, marketing en bedrijfskunde. Dit alles maakt Edwin voor iedere DGA een waardige gesprekspartner.

In 2017 verkocht Edwin twee derde van zijn bedrijf aan twee partners. Hierna is hij op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging, die hij heeft gevonden in de vorm van MKB-adviseur bij Thexton Armstrong.

Ik was meteen gecharmeerd door de aanpak en doelstellingen van Thexton Armstrong. Ik heb namelijk zelf ervaren hoe frustrerend ondernemen kan zijn wanneer je het gevoel hebt iedere keer achter de feiten aan te lopen, maar ik weet nu dat je dit gevoel kunt omzetten in een positieve flow. Dan is er niets mooiers dan andere ondernemers te helpen om ook hun persoonlijke en zakelijke doelstellingen te realiseren.

Edwin zag daarbij meteen de grote toegevoegde waarde om partner te worden bij Thexton Armstrong. “Ik kan optimaal gebruikmaken van een nationaal en internationaal bewezen concept en het aanwezige kennisnetwerk van de partners binnen Thexton Armstrong. Tel daarbij mijn eigen kennis en ervaring op en je hebt een ijzersterke combinatie om andere ondernemers te helpen.”

Edwin is getrouwd met Jolanda en woont in een woonboerderij in Meddo in de gemeente Winterswijk, waar hij paarden, honden en katten heeft. Edwin heeft jarenlang op hoog niveau handbal gespeeld en probeert, nu hij daarmee gestopt is, zijn conditie op peil te houden met fitness, boksen en fietsen. Zijn allergrootste passie is motorrijden op zijn Indian in binnen- en buitenland. Daarnaast is hij een groot liefhebber van hardrock.