Erwin heeft zijn sporen in het bedrijfsleven verdiend, zowel als ondernemer als consultant in een corporate omgeving. Hij is een ervaren consultant met een achtergrond in Bedrijfskunde en Chemische Technologie. Door zijn ervaring op alle niveaus binnen ondernemingen heeft hij een goed begrip gekregen van de typische uitdagingen en kansen die ondernemers tegenkomen.

In 2012 heeft Erwin de stap gemaakt naar Thexton Armstrong. Erwin kan nu, gesteund door een professionele organisatie, zijn schat aan ervaring gebruiken om andere ondernemers te ondersteunen.

Door zijn ervaring op alle niveaus heeft Erwin een ongekend scherp inzicht gekregen van de typische uitdagingen en kansen die ondernemers tegenkomen. Hij heeft samengewerkt met organisaties met 10 tot meer dan 400 werknemers en heeft ervaring met het leiden van teams.

Erwin heeft met succes klanten ondersteund bij het verhogen van productie-efficiëntie, organisatie effectiviteit en project management. Als voorbeeld kan hierbij gelden een 35% stijging van de productiviteit van een productieorganisatie en een 30% rendementsverbetering van een dienstverlener.

Het hebben van een bedrijf moet meer leven toevoegen aan je jaren, niet meer zorgen

Erwin is actief binnen vrijwilligersorganisaties, scholen en sportteams. Hij woont in de buurt van Breda, net over de grens in Beerse, België, is getrouwd en heeft drie zoons. Erwin houdt van koken, beoefent vechtsporten en heeft een aangeboren vaardigheid om het beste in mensen naar boven te brengen.

> recente artikelen van Erwin