Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Frans veelvuldig meegemaakt hoe mensen geraakt worden bij veranderingen en fusies. Zowel in zijn ondernemingen als in vrijwillig bestuurlijk werk. Veranderingen tot verbeteringen maken, dat is wat hem drijft.

Veranderingen tot verbeteringen maken, dat is wat Frans drijft.

Frans weet als geen ander dat het mensen raakt als zaken minder naar wens gaan. En dat het vertrouwen vergt om de last die ze dan dragen bespreekbaar te maken. Als luisteraar en analyticus creëert Frans ruimte voor zelfreflectie en verandering, zodat iemand uiteindelijk weer met meer plezier naar zijn werk gaat.

Opgegroeid in een ondernemersgezin heeft Frans van jongs af aan gezien met welke passie een eigen bedrijf geleid kan worden. Zelf begon hij zijn eigen carrière als leidinggevende bij Defensie. In 1995 maakte hij de stap naar een eigen praktijk voor fysiotherapie.

Blijven ontwikkelen is Frans’ tweede natuur. Na een studie Bedrijfskunde is hij daarom in 2007 zijn eigen organisatie- en adviesbureau gestart. De combinatie van adviseren, ondersteunen en coachen om verbetering te bereiken en te behouden, geeft hem elke dag weer veel voldoening.

Op zoek naar een nieuwe stap waarbij zijn kennis, ervaring en kwaliteiten nog meer ruimte krijgen, heeft Frans zich eind 2018 mogen aansluiten als MKB-adviseur bij Thexton Armstrong. De bescheidenheid, no-nonsense-aanpak, laagdrempeligheid en directe benadering zijn de aspecten die hem enorm aanspraken. De aanpak van Thexton Armstrong is nu de rode draad in zijn dagelijkse praktijk.

Frans woont met Astrid en zijn drie prachtige dochters in Harderwijk. Naast MKB-adviseur is hij freelancefotograaf en musiceert hij op de piano. Verder beweegt Frans graag op z’n racefiets, is hij liefhebber van skiën en doet hij vrijwilligerswerk bij de hockeyvereniging en in de paardensport. Frans in drie woorden: ondernemend, analytisch en creatief.