Henk heeft zijn loopbaan in de zakelijke dienstverlening. Hij heeft diverse management- en directiefuncties vervuld en diverse bedrijfsovernames, aandeelhouderswisselingen en management buy-out meegemaakt.

De focus richt Henk altijd op het optimaliseren en (her)structureren van de organisatie en operatie. Daarnaast heeft hij uitgebreide kennis van verbeteren van bedrijfscultuur, bedrijfsprocessen, inzet van medewerkers en kosten- en winstgevendheidoptimalisatie. Hij weet uit ervaring hoe complex dit alles kan zijn.

Henk heeft veel respect voor MKB-ondernemers die hun bedrijf veelal starten vanuit passie en vakkennis. In de loop van de tijd komen nieuwe uitdagingen op zijn of haar pad waarvoor veelal tijd, kennis en ervaring ontbreekt. Juist die uitdagingen gaat Henk graag samen met de ondernemer aan.

Wat is de heilige graal voor het bereiken van zakelijk succes? Henk ziet dat als een gezonde bedrijfscultuur waarin ruimte is voor initiatief en medewerkers met enthousiasme en loyaliteit samenwerken. En waar een gedegen voorbereiding, commitment, volharding en leren van fouten essentiële waarden zijn.

Succes is namelijk niet iets om van te dromen, voor succes moet je samen-werken.

Ik geloof in die samenwerking die jouw dromen omzet naar zakelijk en persoonlijk succes.

Henk vindt het belangrijk om de klant en de onderneming in alles voorop te zetten. Van daaruit hanteert hij een klantgedreven, doelgerichte, resultaatgerichte en besluitvaardige aanpak. Hij staat bekend als een open, eerlijk en integere sparringspartner die opvalt door zijn drive en passie, heldere en doeltreffende communicatie en gerichte aanpak.

Zijn motto: Service with a Smile. Henk is pas tevreden als de ondernemer naar tevredenheid geholpen is.

Henk heeft voor Thexton Armstrong gekozen om de professionaliteit van de organisatie in combinatie met de bewezen kracht van de methodiek. Dit resulteert in waardevol advies, gebaseerd op kennis en ervaring enerzijds en een persoonlijke, gestructureerde en pragmatische benadering anderzijds. Bij Thexton Armstrong vindt hij de combinatie van zelfstandig ondernemerschap, samenwerken en oplossingsgericht bijdragen aan de bedrijfsvraagstukken van andere ondernemers.

Zijn expertise is gestoeld op een gedegen opleiding in Hogere Bedrijfskunde en jarenlange ervaring. Hij heeft kennis opgebouwd op het gebied van Informatie Technologie en Bedrijfskundig Proces Management. Tevens heeft hij diverse cursussen, programma’s in leiderschap en High Performance Organisatie en Finance gevolgd.

Henk is getrouwd en heeft twee volwassen zoons. Buiten zijn werk is hij het liefst op het water te vinden.