Jan-Harmen staat bekend om zijn deskundigheid en professionaliteit. In zijn tijd bij de afdeling Bijzonder Beheer van een financiële organisatie heeft hij laten zien dat hij goed kan luisteren. Hij is empathisch, heeft oprechte aandacht voor de ondernemer en vraagt door tot de kern van het probleem. Vervolgens gaat hij met de ondernemer op zoek naar creatieve en praktische oplossingen: concrete actiepunten waarmee resultaten geboekt worden. Het Thexton Armstrong-concept past perfect bij Jan-Harmen.

Jan-Harmen gunt iedere ondernemer een onafhankelijke sparringpartner. Iemand die naar je luistert, met je meedenkt maar ook de kritische vragen stelt. Iemand die je net even dat duwtje geeft wat je nodig hebt maar tegelijkertijd ook voor jou zelf de handen uit de mouwen steekt.

‘Vaak spreek ik ondernemers voor wie het soms allemaal wat te veel wordt. Alle ballen die ze in de lucht moeten houden… klanten, personeel en financiers: iedereen wil wat van de ondernemer en het liefst vandaag nog. Tijd om na te denken over de strategie, verbetermogelijkheden of bedrijfsoverdracht is er niet. Juist dit soort vraagstukken vragen tijd en verdieping; dat is waarmee ik ondernemers graag help.’

“Mijn persoonlijke, gestructureerde en pragmatische aanpak staan garant voor succes.”

Jan-Harmen heeft in de avonduren zijn HEAO-Bedrijfseconomie en Master Bedrijfskunde behaald. Na 18 jaar in het bankwezen, waarbinnen hij vooral MKB-ondernemers heeft geholpen, is hij eind 2017 begonnen als zelfstandig bedrijfsadviseur. Eind 2020 heeft hij zich aangesloten bij Thexton Armstrong.

Jan-Harmen is opgegroeid in het mooie Rijssen. Na 15 jaar in Utrecht te hebben gewoond, woont hij nu met zijn vrouw Karin en drie dochters in Zutphen. Vanuit zijn kantoor aan de IJsselkade geniet hij dagelijks van de monumentale rijkdom en prachtige natuur. In de weekenden pakt hij regelmatig de mountainbike om de omgeving rondom Zutphen te verkennen. Verder is hij liefhebber van skiën, klassieke muziek en is hij als penningmeester betrokken bij de Martinuskerk in Warnsveld.