Jan Willem heeft talloze succesvolle veranderprojecten op zijn conto. Het eindresultaat was steeds indrukwekkend: een concrete verbetering van de operationele en financiële bedrijfsresultaten. Vaak bleek uiteindelijk het resultaat met 20-30% verbeterd te zijn.

Vanuit de overtuiging dat MKB de motor van de Nederlandse economie is, zet Jan Willem zijn kennis en ervaring opgedaan als management consultant in. Zijn kracht ligt in het invoeren van verbeteringen in bedrijfsprocessen waardoor deze efficiënter verlopen, gecombineerd met het coachen van individuele medewerkers en (management) teams op houding en gedrag.

Jan Willem heeft als consultant gewerkt in de proces- en maakindustrie, ICT en financiële dienstverlening. Hij heeft projecten geleid in o.a. sales, productie en supply chain. Zijn achtergrond is Bedrijfskunde met een specialisatie in strategisch en financieel management. Jan Willems interesse – noem het gerust nieuwsgierigheid – maakt dat hij zich thuis voelt in zowat iedere branche.

Een krachtig MKB is de motor van onze economie. En een gezonde economie versterkt de manier waarop wij in Nederland samenleven. Ik lever daar graag mijn persoonlijke bijdrage aan.

“Wat mij aanspreekt in de benadering van Thexton Armstrong is dat de persoonlijke samenwerking die we aangaan met ondernemers daadwerkelijk leidt tot concrete resultaten. Het levert echt geld op!” Dit past bij zijn eigen resultaatgerichtheid en persoonlijke drijfveer om anderen te helpen te groeien.

Na een verblijf van enkele jaren in Italië woont hij samen met zijn vrouw Renate in IJsselstein. Beiden voelen zich inmiddels sterk verbonden met de stad en regio.

Jan Willem verzamelt symfonische rockmuziek en bezoekt graag concerten. Verder is hij een enthousiast liefhebber van (klassieke) auto’s. Ook lekker koken en wijn mogen op zijn interesse rekenen.

> recente artikelen van Jan Willem