Jean heeft in zijn loopbaan vele grote MKB ondernemingen vanuit een breed perspectief  geanalyseerd en geadviseerd. Hij maakte carrière in de voedingsmiddelen-industrie en is werkzaam geweest bij zowel een multinational als een middelgrote familie-onderneming. Veelal in leidinggevende functies, als CFO en als projectmanager. Jean is daarna meerdere jaren als financieel directeur actief geweest in de mediasector.

In zijn carrière heeft Jean als projectmanager met succes vele ICT software implementaties begeleid. Vanaf 2010 is hij actief als zelfstandig adviseur en heeft hij al zijn opgedane  bedrijfservaring ingebracht in bedrijfsverbeteringsprogramma’s, met name afgestemd op MKB-ondernemingen.

De samenwerking met Thexton Armstrong is een vloeiende overgang om mijn opgedane kennis te combineren met methodieken en expertise.

In de samenwerking met Thexton Armstrong vindt hij de ideale combinatie van:

  • zelfstandigheid
  • doelgericht samenwerken
  • objectief denken
  • maximale expertise inzetten
  • goed ondernemerschap

Jean zoekt zijn motivatie vooral in verbeteren, versterken en uitbouwen. Hij denkt oplossingsgericht, is pragmatisch en stelt voor zichzelf (en de onderneming) hoge, maar vooral realistische eisen. Hij is van oudsher bekend en vertrouwd met het ondernemerschap.

Jean is actief geweest als bestuurder van o.a. een nationale sportbond, familieondernemingen, verenigingen en stichtingen. Hij is afgestudeerd bedrijfseconoom (Erasmus Universiteit). In zijn vrije tijd is hij veelal met sport bezig. Hij is actief geweest als gediplomeerd trainer/coach bij het roeien en jeugdvoetbal. In zijn vrije tijd zoekt hij graag de natuur en rust op. Jean is getrouwd en heeft drie kinderen.

> recente artikelen van Jean