Als geen ander voelt Joop zich betrokken bij de ondernemers waarmee hij werkt. Hij is opgegroeid in een ondernemersgezin en heeft gedurende zijn carrière altijd bij familiebedrijven gewerkt.

Begrijpen hoe een ondernemer denkt en handelt, zit dan ook in zijn genen. In zijn laatste functie heeft hij gedurende twee en half jaar zijn opvolger als algemeen directeur begeleid en de keuze gemaakt geen operationele functie meer te ambiëren. Hij wilde zijn kennis en ervaring gebruiken om andere ondernemers te helpen, omdat hij weet dat zijn ‘blik van buitenaf’ bijzondere groeikansen met zich meebrengt.

Ondanks (of misschien wel: dankzij) de gedegen kennis van alle gelederen van organisaties, wil Joop het beste voor degene die hij adviseert. Dat maakt zijn advies heel persoonlijk. Daarom heeft hij gekozen voor het Thexton Armstrong concept: de heldere, professionele, gestructureerde doch pragmatische aanpak van Thexton Armstrong in combinatie met de kwaliteiten van Joop geven in zijn ogen een garantie voor het beste resultaat voor de ondernemer.

Wat werkt voor de onderneming en wat werkt voor de ondernemer, ligt niet altijd op één lijn. Mijn taak is om dat wél te krijgen.

De kracht van Thexton Armstrong en het inzicht van Joop resulteren in het op een persoonlijke manier begeleiden en adviseren van ondernemers in het MKB. De uitkomst is dat de situatie voor zowel onderneming als ondernemer significant verbetert. Voelbaar. Meetbaar.

Een goede bedrijfscultuur is voor Joop een belangrijke basis om succes te behalen. Cultuur is als een zachte factor bepalend voor de effectiviteit van de hardere onderdelen als productiviteit. Tijd kun je kopen, je kunt aanwezigheid kopen, je kunt een aantal fysieke handelingen kopen, maar je kunt geen initiatief, loyaliteit en enthousiasme kopen.

Joop woont in Heerenveen en is als geboren Fries betrokken bij veel activiteiten in Friesland.

Bezoek ook de website van team Friesland.

> recente artikelen van Joop