Paul heeft zijn sporen zowel als ondernemer verdiend als in verschillende leidinggevende posities in het bedrijfsleven. Zijn carrière begon in zijn geboorteland Engeland en hij ging daarna werken als expat in Duitsland en Nederland.

In 2000 verliet hij een succesvolle carrière in de petrochemische- en kunststofindustrie om een start in de advieswereld te maken. Na een succesvolle periode met internationale opdrachten, miste Paul toch het contact met Nederlandse ondernemers en greep zijn kans om bij Thexton Armstrong te kunnen werken met diezelfde ondernemers in het Midden- & Kleinbedrijf.

Paul’s ervaring met het bedrijfsleven en consultancy is gestoeld op een gedegen opleiding in technologie, techniek en management. Door te werken op alle niveaus binnen ondernemingen heeft Paul een goed begrip gekregen van de uitdagingen en kansen die er zijn voor bedrijven die streven naar een hoger niveau; of het nu kleine of grote organisaties betreft.

Zijn ervaring is divers met verschillende posities in:

  • productontwikkeling
  • productie
  • verkoop en marketing
  • markt- en business strategie
  • bedrijfsvoering binnen zelfstandige business units.

Paul heeft gewerkt met bedrijven van klein tot groot. Daarnaast is hij actief als gastdocent aan Nederlandse business schools en is benoemd tot ‘Fellow of the Chartered Management Institute’.

We moeten niet leven om te werken, maar werken om te leven.

Paul woont in Mijdrecht. Hij heeft vijf kinderen waarvan een zoon en dochter wonend en werkend in Engeland en een zoon en twee dochters studerend in Nederland. Hij heeft een passie voor zijn zelfgebouwde sportwagen en vist graag in de Nederlandse wateren.

> recente artikelen van Paul