Pieter heeft in zijn loopbaan veel ervaring opgedaan op het gebied van general management, strategische planning & marketing, new product & business development en uiteenlopende (lean) verandertrajecten.

Ik focus me graag op ‘operational excellence’ waarbij de nadruk ligt op het meetbaar beter presteren en het optimaal inzetten van de expertise van medewerkers. Dit sluit uitstekend aan bij de bewezen aanpak van Thexton Armstrong.

Naast interim manager en consultant is Pieter in zijn loopbaan werkzaam geweest als algemeen & commercieel directeur bij verschillende bedrijven in binnen- en buitenland. Daarnaast is hij zelf ook ondernemer en mede-eigenaar geweest van een MKB-bedrijf.

Door zijn betrokken en nieuwsgierige instelling is hij in staat ondernemers uit te dagen en te enthousiasmeren om kansen in hun bedrijf te zien en verbeteringen ook daadwerkelijk stap voor stap door te voeren. Hij werkt hierbij het liefst aan de hand van een concrete set doelen en een actieplan om de ondernemer optimaal te helpen bij het realiseren van prestatieverbeteringen en meer winst.

In zijn vrije tijd beoefent Pieter verschillende sporten, interesseert hij zich voor de geschiedenis en gaat hij graag op reis in Europa en Amerika.

> recente artikelen van Pieter