Robin heeft ruime ervaring met het succesvol doorvoeren van verander- en verbetertrajecten. Door zijn opgedane kennis op zowel operationeel als strategisch niveau is hij in staat snel te schakelen en weet hij als geen ander draagvlak te creëren voor het doorvoeren van veranderingen.

Daarnaast is Robin commercieel en analytisch ingesteld en heeft hij de nodige expertise in het verhogen van rendement voor ondernemers.

Robin is nieuwsgierig en altijd op zoek naar hoe er slimmer gewerkt kan worden. Kernwoorden die bij hem passen zijn: respect, vertrouwen, openheid, transparantie en plezier. En bovenal: Houd het simpel!

 

Ik geloof niet in het opleveren van dikke rapporten als consultant, maar in samen met de ondernemer daadwerkelijk tastbare en blijvende veranderingen realiseren. Dat is precies wat me zo aanspreekt in de aanpak van Thexton Armstrong.

Zoals velen ziet ook Robin het MKB als de motor van de economie. Een dynamische en kansrijke omgeving waar hij met veel passie en enthousiasme zijn ervaring, kennis en expertise inbrengt.

Muziek speelt een grote rol in zijn leven en in zijn vrije vrije tijd staat hij als hobbykok graag in de keuken. Robin is getrouwd en heeft een dochter.

> recente artikelen van Robin