Stéphane heeft meer dan 20 jaar management- en leiderschapservaring in verschillende organisaties en sectoren, voorafgegaan door een carrière als officier in het Belgische leger.

Gepassioneerd door de schaalvergroting van KMO's

In 2015 werd hij zelfstandig consultant en interim manager.

Gepassioneerd door de schaalvergroting van KMO’s, besloot hij in 2019 zijn ervaring in te zetten voor de Belgische KMO-ondernemers door zich bij Thexton Armstrong België aan te sluiten.

Dankzij zijn brede ervaring heeft Stéphane de mogelijkheid om snel een volledig beeld te krijgen van een organisatie, met inbegrip van alle aspecten van strategie, processen, organisatie en informatietechnologie, om zo met passie en uitmuntendheid de strategische afstemming te verbeteren en effectieve bedrijfsverandering tot stand te brengen.

Stéphane is een ondernemer en intrapreneur, een “versatilist” die zich even goed thuis voelt in zowel technische kwesties als in de bedrijfsstrategie. Hij is een gerespecteerd leider en zakenpartner, met een brede en diverse internationale hands-on management en leiderschapservaring in grote, middelgrote en kleine organisaties.

Stéphane is de trotse vader van vier volwassen kinderen en woont in Brussel. Hij houdt van reizen, van goede wijnen en Belgische bieren, van koken en van sporten.

Stéphane is drietalig: Frans – Nederlands – Engels.