Gedurende zijn werkleven heeft Okkie veel ervaring opgedaan met verschillende functies, op verschillende gebieden. Deels is in bedrijven op het gebied van marktonderzoek, marketing en sales met name in de telecom. De laatste 14 jaar heeft hij zijn eigen bedrijf opgezet, uitgebouwd en verkocht. Okkie is een professional met een brede belangstelling en veel kennis op het gebied van het midden- en kleinbedrijf.

Belangrijk is dat een ondernemer ergens terecht kan met vragen waar hij of zij mee zit. Een deskundig advies in combinatie met een structurele samenwerking, zijn goud waard voor een ondernemer.

Na een aantal werkgevers in de onderzoekbranche en telecomsector, heeft Okkie in 2005 besloten om zijn eigen bedrijf te starten. Het onderzoekbureau DirectResearch was een voorloper op het gebied van online marktonderzoek. In 14 jaar heeft hij alle fasen van ondernemen ervaren, tot de bedrijfsverkoop aan toe. Dat maakt hem tot een ervaringsdeskundige pur sang.

“Met mijn ervaring en expertise kan ik een bedrijf goed helpen en adviseren. Ik kan snel bekijken wat wel of niet werkt in een bedrijf met een specifieke ondernemer. In het midden- en kleinbedrijf zijn er geen blauwdrukken, elke ondernemer is uniek. Ik kan ondernemers op een professionele en pragmatische manier ondersteunen.”

Zijn opgedane kennis en ervaring deelt Okkie nu met ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, zodat zij meerwaarde kunnen toevoegen aan het eigen bedrijf. Zo kunnen ondernemers hun bedrijf verder laten groeien en winst realiseren.

Een van de interesses van Okkie is wijn. Hij weet veel van wijn, heeft verschillende wijncursussen gedaan en houdt natuurlijk zelf ook van een goed glas wijn. Daarnaast is hij regelmatig te zien op de squash- en tennisbaan met vrienden. Hij woont in Amsterdam op een woonschip, en vaart ’s zomers regelmatig met zijn sloep door de grachten. Misschien een keer zin om mee te varen?