Tijnis heeft in de loop der jaren indruk gemaakt met een succesvolle carrière als consultant, verkoopdirecteur en business unit-directeur.

Door zijn ervaring met mensen op alle niveaus binnen diverse bedrijven begrijpt hij goed wat de uitdagingen voor de mensen binnen een onderneming zijn en herkent hij de kansen.

Zijn brede ervaring als consultant en projectmanager stellen hem in staat naast advisering een goed inzicht te hebben wat er nodig is om ideeën uit te voeren en te begeleiden, onafhankelijk of dit nu binnen een grote of een kleine organisatie gebeurt.

In 2011 nam Tijnis de beslissing voor het ondernemerschap te kiezen en als adviseur ondernemers in het MKB te gaan ondersteunen. In Thexton Armstrong vond hij de partner die hem hiermee op een professionele en pragmatische manier ondersteunt.

Ik geloof erin dat het hebben van een bedrijf uitdagingen, plezier en energie moet geven.

Naast zijn ervaring in verschillende branches variërend van productie, telecom en ICT, heeft hij een gedegen opleiding in technologie, verkoop en management. Hij heeft verschillende leidinggevende posities bekleed in:

  • consultancy
  • ICT
  • verkoop en marketing
  • markt- en business strategie
  • bedrijfsvoering binnen zelfstandige business units

Tijnis heeft samengewerkt met een diversiteit aan organisaties en heeft ervaring in het leiden van Business Units met kleine tot grotere teams. Hij heeft veelvuldig sterke groei weten te creëren met nieuwe product/markt combinaties en heeft hij verschillende verbeteringstrajecten geïnitieerd waarbij hij resultaten weet te behalen door duidelijke keuzes te combineren met een gerichte visie.

Avontuur is waar Tijnis van houdt en heeft hij naast het schaatsen van Elfstedentochten ook met een groep mede-avonturiers het Afrikaanse continent van noord naar zuid doorkruist met twee Landrovers. Verder is hij actief als trainer en coach van sport teams, organiseerde hij wielrenwedstrijden en vecht hij voor het behoud van een watertoren met inwonende vleermuizen.

Tijnis is getrouwd en heeft drie zoons. Naast zijn familie houdt Tijnis van hardlopen en schaatsen. Het sporten heeft hem geleerd dat je de beste prestaties levert door de juiste verhouding van gericht trainen en rusten.

Bezoek ook de website van team Arnhem-Tiel

> recente artikelen van Tijnis