Wim is sinds 2005 actief als onafhankelijke bedrijfsadviseur met specialisatie internettoepassingen. Zowel op het gebied van marketing als het optimaliseren/integreren van werkprocessen. Hij heeft een brede kennis van zowel de mogelijkheden als de beperkingen van internet en spreekt zowel de taal van de ondernemer als van de ICT-er.

Wim heeft in zijn carrière ruime communicatie ervaring opgedaan in de verschillende functies. Zowel intern binnen afdelingen, organisatie of bestuur als extern met overheden en adviesbureaus, (inter)nationale leveranciers, klanten en zusterbedrijven. Op alle niveaus van werkvloer tot directie.

Na zijn opleiding HTS autotechniek is Wim werkzaam geweest in de kunststof en aluminium verpakkingsindustrie voor food en non-food. Vanuit diverse (management) functies heeft hij zich bezig gehouden met verandertrajecten op het gebied van Kwaliteit Milieu Arbo, productontwikkeling, innovatieve investeringen en reorganisaties.

Bij verandertrajecten draait het om de mensen, niet om de systemen.

Verandering, verbreding en vernieuwing zijn kernwaarden voor Wim en dit was ook de reden om toe te treden als consultant tot Thexton Armstrong. Wim gaat samen met Michiel van de Watering ondernemers bijstaan met verbeteringstrajecten in de regio Utrechtse Heuvelrug en Vallei & Rijn.

De rode draad in zijn leven is het initiëren en realiseren van veranderingen om de gestelde doelen te bereiken. Waarbij zijn motto is; “Bij verandertrajecten draait het om de mensen, niet om de systemen.” Het is de mens die de verandering mogelijk maakt, de systemen ondersteunen daarbij. Voor Wim zit de uitdaging dan ook in het toerusten van de mens, zodat hij de verandering kan omarmen.

Wim is een analytische, strategische doorzetter. Hij luistert gemakkelijk naar de wensen en eisen van de klant, die hij vervolgens moeiteloos in kaart brengt zodat hij samen met de klant de beste oplossing kan kiezen waardoor de klant zijn doelen kan bereiken. Door zijn open, eerlijke en respectvolle communicatie zorgt hij voor duidelijkheid, ook bij conflicten en onderhandelingen. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden en is daarin creatief en pragmatisch. Kwaliteit leveren is voor hem belangrijk en hij heeft dan ook altijd oog voor de eisen en behoeften van de klant (intern/extern).

Wim is getrouwd, heeft een zoon en leeft zich in zijn vrije tijd graag uit op het repareren van auto’s, fietsen en computers.

Bezoek ook de website van team Utrechtse Heuvelrug / Vallei & Rijn