LAAT DE ONDERNEMING VOOR JE WERKEN

menu
1

Historie

Thexton Armstrong Nederland is in 2011 opgericht door Coen Vleesenbeek. Zijn kennis, ervaring en kunde als oud-ondernemer, adviseur en corporate executive is verweven in de identiteit van Thexton Armstrong, en wordt nog elke dag verrijkt met de deskundigheid van onze adviseurs.

meer over Over ons 1

Thexton Armstrong is in 2011 door Coen Vleesenbeek in Nederland opgericht.

Coen’s kennis, ervaring en kunde als oud-ondernemer, adviseur en corporate executive is verweven in de identiteit van Thexton Armstrong, en wordt nog elke dag verrijkt met de deskundigheid van onze adviseurs.

De visie van Thexton Armstrong beweegt MKB-adviseurs door het hele land om zich bij Thexton Armstrong aan te sluiten. Ook zij zijn zelfstandige ondernemers die de uitdagingen van een eigen onderneming kennen — en het leven van andere ondernemers beter willen maken. Hun drive: zorgen dat jouw onderneming weer voor je werkt.

2

MKB Advies

Thexton Armstrong adviseurs weten als geen ander dat het MKB een specifiek type bedrijf is. Wij kennen de schaal waarop ondernemers zoals jij werken — en de uitdagingen die daarbij horen. Wij weten hoe het is om ondernemer te zijn: we zijn het namelijk zelf.

meer over Over ons 2

Thexton Armstrong adviseurs weten als geen ander dat het MKB een specifiek type bedrijf is. Wij kennen de schaal waarop ondernemers zoals jij werken — en de uitdagingen die daarbij horen. Wij weten hoe het is om ondernemer te zijn: we zijn het namelijk zelf.

Thexton Armstrong adviseurs zijn in alle bedrijfsmatige valkuilen gestapt en willen andere ondernemers hierin ontzien: waarom moet jij hetzelfde doormaken, terwijl iemand je kan laten zien hoe het (niet) moet?

Het toepassen van deze denkwijze helpt jou aan een strategie die succes oplevert. Wij weten wat nodig is om jouw bedrijf te laten groeien. Want: of je nou middelgroot of klein bent, de principes voor een winstgevende bedrijfsvoering zijn hetzelfde.

Jij bent de vakman; dé specialist — daar kunnen we je niks over vertellen. Maar hoe je je bedrijf leidt, daarover wel. Wij helpen vakmensen zoals jij nog betere ondernemers te zijn.

Wil jij dat ook, een betere ondernemer zijn? Laten we dan een keer afspreken voor een kop koffie. Deze eerste kennismaking is al voor menig ondernemer een keerpunt in zijn leven geweest.

3

Winstlekkage

Thexton Armstrong Winstlekkage® is een term die in het leven is geroepen door Thexton Armstrong en is een geregistreerde merknaam. Je kunt het zien als een blauwdruk voor een optimale bedrijfsvoering. Onze winstlekkage-methode laat je zien waar winst wegvloeit uit je onderneming — en in welke mate.

meer over Over ons 3

Thexton Armstrong Winstlekkage® is een term die in het leven is geroepen door Thexton Armstrong. Je kunt het zien als een blauwdruk voor een optimale bedrijfsvoering. Onze winstlekkage-methode laat je zien waar winst wegvloeit uit je onderneming — en in welke mate.

Zie het als een momentopname: waar sta je nu, ten opzichte van de ideale situatie? Deze analyse laat je zien waar je het goed doet — en waar kansen liggen om te verbeteren en door te groeien.

Winstlekkage is een methode die is samengesteld op basis van grootschalig onderzoek onder MKB bedrijven. Deze benadering, gebaseerd op praktijkervaring, geeft een realistischer beeld dan menige boekenwijsheid. De methode is gebaseerd op wat wij hebben geconstateerd en gerealiseerd bij andere MKB-ondernemingen.

Jouw winstlekkage-situatie — die je in kaart kunt brengen met onze winstlekkage-quiz — leggen we naast de situatie van vergelijkbare ondernemingen. Zo weten we wat gaat werken voor jouw onderneming.

We stellen daarbij 3 vragen: wat hebben we eerder geconstateerd? Wat voor actie hebben we toen ondernomen? Wat heeft die actie opgeleverd?

De uitkomsten — lees: de genomen stappen — zijn toepasbaar op jouw onderneming, zodat deze weer voor je gaat werken. Wil je weten hoeveel winst er momenteel wegvloeit uit jouw onderneming?

naar boven