LAAT DE ONDERNEMING VOOR JE WERKEN

menu

 

 

 

Wij helpen vakmensen om het beste uit het ondernemerschap te halen.

 

We zoeken dé nieuwe adviseur

Een traject met potentiële klanten begint meestal met twee sessies. Kosteloos maar onbetaalbaar, zo blijkt steeds weer. Vandaar dat we groeien en dat we franchisepartners én associate franchisepartners zoeken. Werk je momenteel op senior-niveau in het bedrijfsleven of de consultancybranche? Of heb je een vergelijkbare achtergrond als succesvol ondernemer? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe franchisepartner.

Bekijk de profielbeschrijving

Wat we doen

Thexton Armstrong® is een in 2011 opgericht MKB-adviesbureau. Wij helpen  vakmensen om het beste uit het ondernemerschap te halen, door bedrijfsresultaten te verbeteren en de initiële motieven waarom iemand ondernemer is geworden te realiseren. De Thexton Armstrong adviseurs staan als vertrouwenspartner naast de ondernemers. Ondernemers helpen om waarde toe te voegen, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak – dat is wat wij willen. Dat doen wij zowel vanuit onze ervaring in het bedrijfsleven als volgens de beproefde methodiek van Thexton Armstrong. Zo gaan we als adviseur en mentor aan de slag met de ondernemer.

Wil je meer weten over het adviseren aan ondernemers? Lees dan ook ons ebook Starten als consultant.

Meer informatie over onze aanpak

Waarom franchisepartner worden?

Franchisepartners van Thexton Armstrong® zetten hun kennis in om ondernemers te helpen hun startmotieven te realiseren. En dat geeft positieve energie! Dat ze daarnaast zelf hun eigen toekomst in de hand hebben, hun eigen werkdagen kunnen bepalen én in hun eigen regio werkzaam kunnen zijn, zijn slechts enkele voordelen die de franchisepartners ervaren. Als je de kennis hebt om ondernemers op een praktische én menselijke manier te adviseren, en dat combineert met een ondernemersgeest, dan zijn er veel mogelijkheden. En er valt veel voor te zeggen om je aan te sluiten bij een internationale organisatie die werkt met beproefde modellen.

Franchisepartners van Thexton Armstrong® profiteren van unieke ondersteuning, die verder gaat dan een keurig opgestelde brochure.

Footprint opbouwen

Snel waarde toevoegen bij klanten

Langetermijnrelaties

Training

Een team van collega's

Bouw je eigen onderneming

Meer weten?

Je maakt ondernemingen gezonder en winstgevender en geeft ondernemers weer zicht op het realiseren van hun eigen visie. Als franchisepartner van Thexton Armstrong® maak je door de bewezen methodieken een vliegende start. Dit is het moment om je vleugels uit te slaan.

Vraag het informatiepakket aan
Onze actualiteiten voor adviseurs ↓
naar boven