Wist je dat er bij 9 van de 10 MKB-ondernemingen ongemerkt geld weglekt? En dat ondernemers hun persoonlijke doelstellingen vaak niet halen, bijvoorbeeld doordat de organisatie niet goed is ingericht en de aandacht van de ondernemer te veel wordt opgeëist door dringende, maar niet per se belangrijke zaken? Bij Thexton Armstrong helpen we deze ondernemers om winstgevender te zijn en bedrijfsprocessen op orde te krijgen, zodat persoonlijke doelstellingen behaald worden.

Wij zijn een managementadviesbureau dat ondernemers helpt hun startmotieven te realiseren. Thexton Armstrong is in 2011 gestart met het adviseren van Nederlandse ondernemers. Met ons internationaal bewezen Winstlekkage-model en ons uitgebreide Bedrijfsverbeteringsplan helpen we organisaties met het gezonder inrichten van de onderneming. Het is onze missie om dé vertrouwenspartner van ondernemend Nederland te worden bij het succesvol (her)inrichten van bedrijven. We kiezen bewust voor dit langetermijndoel, vanuit onze visie dat ondernemen een project is dat je samen aangaat.

Franchisepartners krijgen enerzijds alle ruimte en anderzijds prachtige tools om mee te werken. Zoals we met onze klanten werken, werken we ook met onze adviseurs.
floated image

Als ervaren adviseur bij Thexton Armstrong bouw je mee aan organisaties die niet alleen winstgevender en gezonder zijn, maar waarmee ook de persoonlijke doelstellingen van de ondernemer gerealiseerd gaan worden. Dit doe je niet door na weken een vuistdik verslag neer te leggen, maar door in twee kosteloze eerste sessies aan de ondernemer duidelijk te maken wat je voor de ondernemer kunt betekenen. Ondernemers kiezen voor vervolgstappen, omdat ze vooraf zien wat de samenwerking voor hun gaat betekenen.

Bij Thexton Armstrong word je de adviseur met wie je zelf graag zou hebben gewerkt in je vorige functie.