LAAT DE ONDERNEMING VOOR JE WERKEN

menu

Wat zou je anders doen als je eerlijk tegen jezelf bent?

Je hebt als ondernemer al een duidelijke visie ontwikkeld waar je over drie jaar wilt staan en je hebt een plan uitgewerkt om daar te komen. Je hebt al een aantal belangrijke stappen gezet, maar de behoefte aan een ervaren sparringpartner blijft. Onze Raad van Advies voorziet in deze behoefte, zodat we samen de realisatie van het plan waarborgen.

Wat is het verschil tussen een Raad van Advies en een Raad van Commissarissen – lees het in onze blogs.

Waarom een bedrijfsadviseur jouw organisatie kan helpen

Als ondernemer voel je je wellicht vaker eenzaam dan gewenst. Een onafhankelijke sparringpartner kan vaak net dat ene duwtje geven dat je nodig hebt. Hij kan de spiegel zijn die de inzichten teruggeeft, die je onbewust zelf al had.

Werk je al samen met een persoonlijk bedrijfsadviseur van Thexton Armstong, dan hebben wij samen het Bedrijfsverbeteringsplan inmiddels doorlopen en werkt jouw team zelfstandig aan doorlopende verbeteringen. Je wilt de verbetering en onze samenwerking borgen in de logische vervolgstap van onze samenwerking; de Raad van Advies van Thexton Armstrong.

In deze sessie laten wij zien hoe onze Raad van Advies werkt en hoe deze dit binnen jouw organisatie past. We hebben hier meerdere opties voor.

Voorstel
Wanneer we een helder beeld van jouw situatie hebben en er wederzijds vertrouwen is, gaan we verder. Je ontvangt van ons een helder voorstel, waarin we de samenwerking vormgeven. Jij bepaalt de regelmaat van de overlegsessies en de mate van betrokkenheid van de Raad van Advies.

naar boven