LAAT DE ONDERNEMING VOOR JE WERKEN

menu
Hondentrainers Provincie Gelderland

Zoals iedere ondernemer met goed boerenverstand zijn we met een gezonde dosis scepsis begonnen aan het bedrijfsverbeteringstraject met Tijnis Verhoeff.

Ons kleine bedrijf stond op een kruispunt: een aantal activiteiten verminderen of afstoten dan wel doorgroeien. Want zo doorgaan met een bijna 7-daagse werkweek was onmogelijk.

Tijnis heeft zich zo verdiept in ons bedrijf dat hij inmiddels één van ons is. Met gevoel en een zeer uitgebreide kennis op alle gebieden die nodig zijn om een bedrijf goed te runnen, begeleid hij ons en leert hij ons om zaken efficiënter aan te pakken. Maar hij leert ons ook om soms ‘nee’ te zeggen. Hij heeft ons geleerd hoe we een aantal facetten in ons bedrijf heel simpel kunnen meten, waardoor we beter kunnen sturen. Maar hij heeft ons ook doen inzien welke kant we nu eigenlijk op willen en we hebben een heuse visie ontwikkeld. We verheugen ons op de bijeenkomsten met Tijnis en zijn samen trots en blij als we onze doelen halen. Door Tijnis is ons bedrijf gegroeid op financieel maar zeker ook op emotioneel gebied. We zijn heel blij en tevreden dat we dit traject zijn gestart.

1868
x
naar boven