LAAT DE ONDERNEMING VOOR JE WERKEN

menu

Arnhem/Tiel

Introductie

ELKE ONDERNEMER IS EEN EXPERT

Een waarheid als een koe als we het hebben over het vak dat je uitoefent. Daarnaast moet je als MKB ondernemer al die andere zaken aansturen. Zoals de verkoop, financiën, aansturen personeel, marketing en ondertussen ook het bijhouden van je kennis. In een goed lopend bedrijf heb jij daar je mensen of andere experts voor, zodat je ook eens weg kunt.  Het bedrijf werkt voor jou!. Dat is precies wat we bedoelen met; "Laat de onderneming voor jou werken". Geldt dat al voor jouw bedrijf?

Tijnis: "Ik vind het heel inspirerend om te zien dat dankzij onze aanpak de ondernemer groeit naar deze situatie. Een combinatie van zakelijke en persoonlijke aanpak. Ik help de ondernemer structuur aan te brengen, te kiezen voor welke aanpak waar werkt, welke mensen kunnen instappen. Hoe krijgen we de werknemers mee, wat moet de ondernemer leren om de onderneming te laten groeien?

Jobien: "Ik kan zo genieten als ik aan het werk ben met een MKB-ondernemer. Ik zie een kwartje vallen en vervolgens doet de ondernemer er onmiddellijk iets mee. Plannen maken die mede door mijn hulp uitgevoerd worden, een efficiëntere organisatie en een ondernemer die ook persoonlijk groeit en andere keuzes maakt. Heerlijk!"

Ben jij ook op zoek naar:
 •    Meer vrije tijd
 •    Meer ondernemersplezier
 •    Meer winst

Bel vandaag Tijnis of Jobien voor een kop koffie om inzicht te krijgen hoe jij je bedrijf nog verder kunt verbeteren!

Het Team

Kennismaking, Winstlekkage analyse en starten maar!

En niet andersom. Bouw aan een onderneming die niet alleen gezonder en winstgevender is, maar waarmee het ondernemen weer aansluit op je oorspronkelijke droom. Laten we daar vandaag mee beginnen.

Plan een persoonlijk kennismakingsgesprek

naar boven