LAAT DE ONDERNEMING VOOR JE WERKEN

menu

Utrechtse Heuvelrug, Vallei en Rijn

Afwachten of Actie nemen?

Laten we het erop houden dat we in een zeer bijzondere tijd leven.

Bijzonder staat volgens 'Van Dale' immers voor 'afwijkend van het gewone'. Als je daar goed over nadenkt, is dat voor jou als ondernemer dagelijkse kost. Elke dag is weer anders dan anders en 'het gewone' is misschien voor jouw bedrijf meer een utopie. Wat in ieder geval anders is, zijn de diverse maatregelen die de overheid neemt om ons land te beschermen. De consequenties daarvan gooien ongetwijfeld roet in jouw plannen voor dit jaar. We zijn het er vast over eens dat de gezondheid van ons allemaal op de eerste plaats komt. Daarnaast willen we met elkaar letterlijk (op gepaste afstand) en figuurlijk de schouders eronder zetten. Want ook de gezondheid van jouw bedrijf is van belang. De klanten die graag van jouw diensten en producten gebruik blijven maken of zelfs zeer afhankelijk van jouw (dienst)verlening zijn. Leveranciers die jouw orders graag komen afleveren en in de toekomst willen blijven samenwerken. Last but not least, jouw medewerkers die mooie opdrachten voor klanten willen uitvoeren én natuurlijk graag hun salaris blijven ontvangen.

Een lastige periode waarin we graag voor je klaar staan, neem altijd direct contact met ons op als je ruggenspraak wil houden over de situatie van jouw bedrijf en jouw ondernemerschap. We hebben diverse middelen ontwikkeld om samen te bepalen welke zaken met welke prioriteit moeten worden aangepakt. We vallen daarbij niet in de herhaling door de berichten van specialisten op bepaalde vakgebieden te kopieren, maar werken graag samen met ondernemers om het overzicht te houden en daar waar nodig snel te schakelen. Lees op onze speciale actiepagina hoe wij met ondernemers samenwerking om door deze tijd heen te komen. Of lees deze blog met een uitleg over hoe je nu een goede liquiditetisprognose opstelt.

Het Team

Kennismaking, Winstlekkage analyse en starten maar!

En niet andersom. Bouw aan een onderneming die niet alleen gezonder en winstgevender is, maar waarmee het ondernemen weer aansluit op je oorspronkelijke droom. Laten we daar vandaag mee beginnen, want wellicht moet je door de huidige tijd die droom bijstellen. Heb je juist profijt of weinig last van de situatie waarin we nu ondernemen, of moet je alle zeilen bijzetten om overeind te blijven? Wacht niet tot het te laat is of dat nou is omdat je de orders niet goed meer kan leveren, of dat je niet meer aan je betalingsverplichtingen kan voldoen. We zijn er graag voor jou, je partner en je team!

Plan een persoonlijk kennismakingsgesprek

naar boven