Volgend jaar is het 10 jaar geleden dat ik de beslissing nam om, in goed overleg met mijn werkgever, mijn corporate carrière af te sluiten. Politiek, trage besluitvorming en risico afkerigheid waren mijn voornaamste drijfveren om afscheid te nemen.

Tijd voor iets avontuurlijkers

Ik woonde op dat moment in Amerika en na een sabbatical, die bestond uit een mooie rondreis van 10.000 km door Amerika, was het tijd naar Nederland terug te keren en mijn volgende stap te bepalen.

Ik wist op dat moment niet goed wat ik zocht, maar wist wel dat ik niet nogmaals een vast loondienstverband zocht. Tijd voor iets avontuurlijkers!

floated image

 

Tijdens gesprekken bij een outplacement bureau (met dank aan mijn oud-werkgever) viel het mij op dat bijna alle aanbevolen stappen gericht waren op het vinden van een nieuwe job – dat wilde ik nu juist niet.

Advies en informatie over voor jezelf beginnen, een bedrijf kopen of je ergens inkopen of je aansluiten bij een franchiseformule wordt doorgaans niet gegeven en is niet gemakkelijk te vinden.

Dat heeft mij gemotiveerd om het e-book ‘Voor jezelf beginnen’ te schrijven. Ik hoop dat dit e-book je helpt de juiste keuze te maken.

Download e-book Voor jezelf beginnen.

Ik wens je veel leesplezier.