Ons trainingsprogramma komt uitgebreid aan bod in een franchisebriefing maar omdat je wellicht nu al nieuwsgierig bent naar de kwaliteit van onze training, wijden we deze blogpost aan een bijzondere testimonial van Pieter van Hengel.

Als scepticus is dit voor mij in elk geval een belangrijke bevestiging van mijn keuze om als franchisenemer aan de slag te gaan bij Thexton Armstrong

Coen , ik wil jou bedanken (wederom) voor jouw professionaliteit tijdens de trainingsessies. Ik bewonder de structuur en focus die jij weet aan te houden in deze sessies waardoor zaken op tijd lopen, kennis wordt overgedragen en ik het gevoel heb dat ik waarde voor mijn geld ontvang.

Voor mij was het ook erg fijn om te beleven in het klein/kort hoe het volledig proces vanaf aanvang tot fase 3 in zijn werk ging. Ik vond het proces gedegen en compleet en kan ik mij zeer goed vinden in de aanpak zoals die staat. Als scepticus is dit voor mij in elk geval een belangrijke bevestiging van mijn keuze om als franchisenemer aan de slag te gaan bij Thexton Armstrong.

Pieter van Hengel
Thexton Armstrong van Hengel

__________________________________

Pieter's profiel

Pieter is sindsdien franchisenemer voor regio Kennemerland.

Mocht je vragen hebben voor Pieter en/of zijn profiel willen bekijken, klik dan onderstaand op ‘neem contact op’. Lees ook de aankondiging van de start van zijn kantoor.