Den Haag, 4 februari 2019 – Frans Wakelkamp is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Als associate franchisepartner gaat hij samen met Richard Lock in regio Apeldoorn-Harderwijk o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB-bedrijven te lijf. Met natuurlijk als doel om MKB-ondernemers via een beproefde methode (nog) beter te laten draaien. 

Opgegroeid in een ondernemersgezin heeft Frans van jongs af aan gezien met welke passie een eigen bedrijf geleid kan worden. Zelf begon hij zijn carrière als leidinggevende bij Defensie. In 1995 maakte hij de stap naar een eigen fysiotherapiepraktijk. Blijven ontwikkelen is Frans’ tweede natuur. Daarom is hij, na een studie Bedrijfskunde, in 2007 zijn organisatie- en adviesbureau gestart.

Adviseren en coachen om te verbeteren geeft voldoening

Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Frans veelvuldig meegemaakt hoe mensen geraakt worden bij veranderingen en fusies. Zowel in zijn ondernemingen als in vrijwillig bestuurlijk werk. Veranderingen tot verbeteringen maken, dat is wat hem drijft.

“De combinatie van adviseren en coachen om te verbeteren, geeft mij elke dag weer veel voldoening. De aanpak van Thexton Armstrong is daarbij cruciaal”, aldus Frans.

Frans weet als geen ander dat het mensen raakt als zaken minder naar wens gaan. En dat het vertrouwen vergt om de last die ze dan dragen bespreekbaar te maken. Als luisteraar en analyticus creëert Frans ruimte voor zelfreflectie en verandering, zodat iemand uiteindelijk weer met meer plezier naar zijn werk gaat.

Voor meer informatie, zie wakelkamp.tamkb.nl (Thexton Armstrong MKB) of www.thextonarmstrong.nl.