Den Haag, 3 september 2018 – Jan Hamer is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Als associate franchisepartner gaat hij samen met Michiel Smudde in regio IJsseldelta & Noordoostpolder o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB-bedrijven te lijf. Met natuurlijk als doel om MKB-ondernemers via een beproefde methode (nog) beter te laten draaien.

Na een carrière bij Amro Assurantiën heeft Jan als accountmanager bij ABN AMRO ondernemers in het MKB bijgestaan. Om nog dichter bij de ondernemer en zijn medewerkers te komen maakte hij in 1999 de overstap naar een trainings- en adviesbureau waar hij naast maatwerktrainingen, jarenlang coaching- en begeleidingstrajecten verzorgde voor het MKB.

Uitdagen, prikkelen, beter maken

Jan Hamers, directeur Thexton Armstrong Hamers: “Samen ambities in beeld krijgen en bereiken. Eerlijk en oprecht. Niet zomaar met je klant mee praten. Nee, hem uitdagen, prikkelen, beter maken. Daar ligt mijn kracht en door mij aan te sluiten bij Thexton Armstrong kan ik mijn kennis en ervaring koppelen aan de ijzersterke methodiek van een professionele organisatie.”

Voor meer informatie, zie hamers.tamkb.nl (Thexton Armstrong MKB) of www.thextonarmstrong.nl.