Den Haag, 24 mei 2019 – Joris van Unen is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Als franchisepartner gaat hij in regio breda o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB-bedrijven te lijf. Met natuurlijk als doel om MKB-ondernemers via een beproefde methode (nog) beter te laten draaien. 

Joris heeft per direct de franchise overgenomen van Erwin van Eck. Zowel Erwin, Joris als Thexton Armstrong kijken met veel vertrouwen uit naar de mogelijkheden van deze mooie regio en het verschil dat Joris hier voor de MKB ondernemers kan gaan maken. Als franchisepartner gaat hij o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf, realiseert hij structurele verbeteringen en bereid hij ondernemers voor op bedrijfsoverdracht.

Geen pleisters plakken maar de wortels van het probleem aanpakken

Met 12 jaar ervaring als accountant bij diverse regionale accountantskantoren, kent Joris de mkb-wereld van binnen en buiten. Hij heeft diverse bedrijven bijgestaan in onder meer overname- en fusietrajecten. Na zijn carrière in de accountancy is hij als ondernemer gestart. In deze periode heeft hij zich vooral toegelegd op interim-managementfuncties bij organisaties in verandering. Deze verandering omvatte met name de reorganisatie, verbetering, groei en het verkoopproces van een onderneming. Zijn motto: geen pleisters plakken, maar de wortels van een probleem aanpakken.

Voor meer informatie, zie vanunen.tamkb.nl (Thexton Armstrong MKB) of www.thextonarmstrong.nl.