Volgens Simon Sinek, een spreker die vaak op TEDx voorbij komt, raak je mensen alleen als je ‘de waarom’-vraag kunt beantwoorden. Bij ‘waarom’ draait het om je doel, je purpose.

Waar doe je het voor? Waarom bestaat jouw bedrijf?

Mensen gaan pas in je geloven wanneer het duidelijk is waarom je als individu of als bedrijf iets doet. Of je nu op het punt staat voor jezelf te beginnen, eventueel als franchisenemer bij Thexton Armstrong, of wanneer je – zoals de klanten van Thexton Armstrong – al aardig wat jaren achter de rug hebt.

(bron: TEDx video Simon Sinek)

Wij hebben onze ‘why’ als volgt geformuleerd:

Laat de onderneming voor je werken

Vanuit het perspectief van onze klanten

De persoonlijke startmotieven zoals vrijheid en financiële onafhankelijkheid zijn aspecten die op de achtergrond zijn geraakt bij veel klanten van onze franchisenemers. Bijzaken blijken inmiddels hun tijd op te slokken. Gevolg is dat zij zich tot het uiterste moeten inzetten voor hun bedrijf, het overzicht kwijtraken en vaak ook de balans met hun privéleven verliezen.

Onze franchisenemers ondersteunen de ondernemers door inbreng van hun jarenlange ervaring in het bedrijfsleven in combinatie met onze beproefde methodieken en aanpak. Het doel is de onderneming (weer) voor hen te laten werken. En niet andersom.

Vanuit het perspectief van onze franchisenemers

Je achtergrond en je verdiende strepen in het bedrijfsleven zijn dé hefboom-factoren wanneer je voor jezelf gaat beginnen. Echter zijn de eerste jaren van je eigen bedrijf een investering. Zo dien o.a. je aanbod en methodiek te bepalen en te laten evolueren. Je netwerk op te zetten voor een effectieve sales funnel en je eerste klanten binnen te halen.

Als franchisenemer kan je een vliegende start maken dankzij onze ondersteuning bij het opbouwen van je ‘footprint’, intensieve trainingen, persoonlijke coaching & workshops, beproefde modellen, een team van collega franchisenemers en continue begeleiding. Laat Thexton Armstrong voor jouw werken!

Jouw ‘why’ in de praktijk brengen?

In het informatiepakket vind je onder andere de volgende onderdelen:

  • We leggen onze filosofie en aanpak helder uit.
  • Je krijgt een link naar het webinar, waarin je kennis maakt met hoe we werken. We geven je ook inzicht in de ondersteuning die je van ons krijgt en wat de voordelen zijn van franchise nemer worden.
  • We leggen stapsgewijs uit hoe het aansluitingsproces verloopt.