Onlangs is Richard Lock (55) toegetreden als consultant van Thexton Armstrong. In deze functie gaat hij in Apeldoorn en omgeving ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf. Richard Lock heeft ruime ervaring op het gebied van sales, verandermanagement en business development in binnen- en buitenland.

Het innoverend vermogen van het MKB vormt wat mij betreft de basis voor het succes van BV Nederland. Tegelijkertijd zie ik het MKB ook worstelen om met schaarse middelen de ondernemingsdoelstellingen te verwezenlijken en toegang te krijgen tot de faciliteiten die voor het grootbedrijf heel normaal zijn. Daarom spreekt de pragmatische en efficiënte aanpak van Thexton Armstrong mij zo aan.

De afgelopen tien jaar heeft Richard zich volledig toegespitst op het ontwikkelen van nieuwe markten en afzetkanalen voor innovatieve automatiseringsoplossingen. Zijn opgedane kennis en ervaring gaat Richard nu inzetten om andere ondernemers te helpen hun onderneming (weer) te laten groeien en winst te realiseren.