MKB managementadviesbureau Thexton Armstrong bestaat vijf jaar en telt inmiddels 20 partners. Hiermee is Thexton Armstrong goed op weg naar landelijke dekking.

Om dit succes te vieren heeft Thexton Armstrong alle partners uitgenodigd voor een feestje op locatie bij Vergadercentrum Naarderbos. Niet alleen voor een kleine terugblik op vijf jaar Thexton Armstrong, maar ook voor een inspirerende lezing van voetbaltrainer Gertjan Verbeek, die vertelde over topsport en ondernemen.

floated image

 

“Ons succes is vooral te danken aan de unieke en bewezen formule in combinatie met de kennis en ervaring van onze partners,” vertelt Coen Vleesenbeek, directeur van Thexton Armstrong. Gezamenlijk hebben onze partners met hun expertise al veel MKB-ondernemers kunnen helpen.

 

Thexton Armstrong groeit nog steeds door en daarom zijn nieuwe partners altijd welkom. Met name in de provincies Limburg en Zeeland en de regio’s Noord- en Oost-Nederland wordt gezocht naar nieuwe partners, die vervolgens zelf met de methodiek van Thexton Armstrong aan de slag kunnen om ondernemers te helpen hun onderneming nog beter te maken en dus, voor hun te laten werken.

Wil je meer weten over starten als consultant? Lees dan ons laatste ebook hier.