Thexton Armstrong helpt ondernemers met het verbeteren en optimaliseren van hun bedrijf. Onze snelgroeiende franchiseformule is continu op zoek naar nieuwe adviespartners. Ook overnameplatform Brookz besteedde aandacht aan Thexton Armstrong in hun ‘Groei, financiering & bedrijfsovername’ special en interviewde algemeen directeur Coen Vleesenbeek.

Thexton Armstrong is van oorsprong een Australisch adviesformule voor MKB-ondernemers. De franchiseformule werd in 2011 door directeur Coen Vleesenbeek (o.a. Sara Lee en Western Union) vanuit Australië naar Nederland gebracht en Vleesenbeek is inmiddels volledig eigenaar van de formule. Het MKB-adviesbureau telt inmiddels 23 vestigingen en elk jaar komen er zo’n zeven nieuwe vestigingen bij.

Het is onze missie om ondernemingen weer gezonder, winstgevender en verkoopbaar te maken. Daarbij kijken we eerst naar de ondernemer zelf. Waarom heeft hij het bedrijf opgericht? We zien te vaak dat de onderneming de agenda van de ondernemer dicteert, terwijl dit andersom zou moeten zijn.

Om een ondernemer daarbij te helpen heeft Thexton Armstrong een aantal bewezen methodieken ontwikkeld die franchisepartners kunnen gebruiken om een betere werkbalans en bedrijfsvoering te realiseren en de ondernemer stap voor stap richting overname te brengen.

Geen vuistdikke rapportages, maar concrete tools met een plan van aanpak die al op korte termijn leiden tot een gezondere organisatie.

Wil je meer weten over onze franchise? Het volledige interview met Coen Vleesenbeek en een artikel over de mogelijkheden van franchise lees je in de Brookz Special!