Op woensdag 8 juli a.s. organiseert Brookz Magazine de Nationale Overname Dag – met 200 deelnemers het grootste event voor bedrijfsoverdracht in Nederland. Als kennispartner van de Nationale Overname Dag is Thexton Armstrong met meerdere workshops en een informatiestand aanwezig.

floated image

.

 

Meer dan de helft van alle bedrijven wordt nooit verkocht.

Hoe dat komt?

De belangrijkste reden is gebrek aan planning en voorbereiding. Als ondernemers denk je pas aan het eind van de rit na over een exit. Of je denkt dat een koper vanzelf wel een keer voorbij komt. Maar dat is niet zo.

Veel ondernemers onderschatten wat er allemaal komt kijken bij het kopen of verkopen van een bedrijf. Dat leidt vaak tot frustraties en ‘dealbreakers’.

De meest voorkomende dealbreakers zijn een te laag bod van de kopende partij en gebrek aan vertrouwen tussen koper & verkoper.  En dat is jammer en kan worden voorkomen.

Juist bij een overname of bedrijfsverkoop betaalt een goede voorbereiding zich dubbel en dwars uit.

Krijg antwoord op de volgende vragen

Tijdens de Nationale Overname Dag zullen ervaren ondernemers en overname-experts uitgebreid ingaan op de volgende vragen:

Onze sprekers voor de workshop ‘Hoe maak je een bedrijf verkoopklaar’ zijn Benny Schulte en Koen Berghuis.

Programma

Het uitgebreide programma vindt je terug op de Nationale Overname Dag website.

Wanneer:         woensdag 8 juli

Locatie:            Van der Valk Hotel Houten

Adres:              Hotel Houten, Hoofdveste 25, 3992 DH Houten

Aanmelden kan via de aanmeldingspagina op de Nationale Overname Dag website.

Relaties van Thexton Armstrong genieten een relatiekorting van 10% op de reguliere ticketprijs. Om van deze relatiekorting gebruik te maken is het noodzakelijk onze kortingscode TA20 in te vullen aan het einde van het bestelproces op de aanmeldingspagina van de Nationale Overname Dag.

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar en ‘op is op’.