De tweede editie van het Ondernemerscafé voor ondernemers in de regio Utrechtse Heuvelrug|Vallei en Rijn & Arnhem|Tiel was een succes!

floated image

.

Op dinsdag 28 mei j.l. hebben Thexton Armstrong en Dutch Dream Group de tweede editie van het Ondernemerscafé georganiseerd.

Het Ondernemerscafé is dé informele bijeenkomst voor MKB ondernemers die zelf de regie willen houden over de verkoop van hun bedrijf. Tijdens een door ons verzorgde informele lunch praten wij deelnemers bij over het proces naar en tijdens bedrijfsoverdracht.

De sprekers waren Michiel van de Watering (Thexton Armstrong Utrechtse Heuvelrug | Vallei en Rijn) , Tijnis Verhoeff (Thexton Armstrong Arnhem|Tiel) en Alois Dee (Dutch Dream Group).

Programma

Diverse aspecten hebben de revue gepasseerd:

  • Wanneer begin je eigenlijk met nadenken over verkoop?
  • Wat kun je doen aan de risicofactoren in je bedrijf?
  • Stel dat je vandaag je bedrijf moet verkopen, wat is er dan niet in orde?
  • Welke stappen zijn er tijdens de verkoop?
  • Wat is jouw onderneming waard?
  • Hoe bepaal je de waarde van je onderneming?
  • Welk type kopers zijn er en waarin verschillen zij?

Wanneer:         dinsdag 28 mei

Agenda

11:45                 Inloop

12:00                Programma inclusief broodjes lunch

13:00                Afsluiting

13:00-13:30        Netwerken

Locatie:            Ede

Adres:              Verlengde Arnhemseweg 146, 6718 SM EDE 

Bijwonen van het Ondernemerscafé is kosteloos. Bij no-show brengen wij wel € 50,00 in rekening ter dekking van onze kosten .

Aanmelden

Aanmelden kan helaas niet meer maar als je onderstaand contactformulier invult, dan nemen wij tijdig contact met je op over het eerstvolgende Ondernemerscafé.

 

Over Dutch Dream Group

Vanaf haar oprichting in 1991 adviseert, begeleidt, inspireert en activeert de Dutch Dream Group zelfbewuste MKB ondernemers. Bijvoorbeeld bij de aankoop van een bedrijf, de realisatie van waardegroei, het ontwikkelen van ondernemerstalent of de verkoop van een onderneming. Aandacht voor de groei van mens én bedrijf zit diep in onze cultuur en manier van werken verankerd. Samen maken wij uw plannen werkelijkheid.

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong helpt vakmensen nog betere ondernemers te worden.

Als mkb-ondernemer komt er best veel op je af. Uitdagingen die je niet altijd alleen aankunt. Heb jij ook wel eens de behoefte om te spreken met een ervaringsdeskundige en vertrouwenspartner? Dan ben je bij Thexton Armstrong aan het juiste adres. Wij hebben een branche-onafhankelijke aanpak ontwikkeld, afgestemd op jouw prioriteiten: verbetering, advies, overdracht en groei.

Onze MKB adviseurs zijn actief in het hele land – maak vrijblijvend kennis met een adviseur bij jou in de buurt!